Winkelwagen

Reünistenweekend

Eindelijk is het dan bijna zover; de aftrap van het XXIVste Lustrum staat voor de deur! Op vrijdag 12 juli aanstaande starten we met de oude ballen borrel op de Club! Hestia zal vanaf 21.00 uur haar deuren openen. Ook het Honorairen en Penaten diner vindt deze avond plaats, dus een volle bak wordt het zeker! Op zaterdagochtend zal de Domkerk lavendelblauw/geel kleuren en zullen we om 11.00 uur het Lustrum officieel openen. Na de opening in de Domkerk zal er een feestelijke lunch plaatsvinden op het Domplein om vervolgens het Lustrum in te leiden met de intocht door de mooiste stad van Nederland. De kaarten voor de Domkerk zijn helaas uitverkocht maar sluit vooral aan bij de intocht. Het eindpunt van de intocht is namelijk bij de stadsschouwburg waar snel daarna de eerste voorstelling van Het Lustrumstuk Alice 3.0 van start zal gaan. Degene die geen kaart hebben voor dit Lustrumstuk zijn van harte welkom om een borrel te komen drinken op het Lustrumterrein! Er zullen bussen klaar staan bij de schouwburg die naar het terrein vertrekken. Ook is er de mogelijkheid om te dineren op het Lustrumrestaurant. Toch te gezellig om iedereen weer terug te zien op het Lustrumterrein? Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het grootse Reünistenfeesten met spetterende line-up. Klik hierboven op het kopje 'Reünistenweekend' voor kaarten voor zowel het feest als het diner in het Hanos Lustrumrestaurant. We kijken ontzettend uit naar aankomend weekend en hopen iedereen in groten getale te mogen ontvangen!

Vervoer

Bus:

Na afloop van de intocht en de twee toneelstukken, zullen er bussen klaar staan die vanaf de Schouwburg richting het Lustrumterrein zullen vertrekken. Tussen 19.30 uur en 22.00 uur zullen er bussen pendelen tussen het NH-hotel (Jaarbeurszijde) en het Lustrumterrein. Ook terug zullen er bussen pendelen van 00.30-03.30 uur tussen het Lustrumterrein en het NH-hotel. 

Auto:

Komt u met de auto? Houdt er rekening mee dat het startpunt van de dag op een andere locatie is dan het eindpunt. U kunt tussendoor natuurlijk altijd met uw eigen auto naar het terrein komen. Er is voldoende parkeergelegenheid rond het Lustrumterrein. Graag een borrel drinken op het Reünistenfeest? U kunt gebruik maken van SJAUF. Dit is een app waarmee u uw eigen chauffeur kunt boeken om zo toch lekker in uw eigen auto naar huis te kunnen worden gebracht. De app is te vinden in de iOS app store of in de google play store onder de naam 'Sjauf'.

Programma zaterdag 13 juli

09.30-10.30 uur: Verzamelen Domplein (incl. koffie & thee)

10.30-11.00 uur: Inloop Domkerk

11.00-12.15 uur: Officiële opening Domkerk

12.15-13.30 uur: Lunch op Domplein

13.30-14.30 uur: Intocht

14.30-17.30 uur: Lustrumstuk middagvoorstelling

14.30-17.30 uur: Borrel op de Club

18.00-20.00 uur: Diner op het Lustrumterrein (vroege shift)

18.00-19.30 uur: Diner in Stadsschouwburg

20.00-21.30: Lustrumstuk avondvoorstelling

20.00-22.00 uur: Diner op het Lustrumterrein (late shift)

21.00-04.00 uur: Reünistenfeest op het Lustrumterrein

Thema - Bombarie op eigen kracht

Er wordt op alle mogelijke fronten veel van de huidige student verwacht. De druk ligt hoog en zelfs sociale activiteiten kunnen daarom als een verplichting ervaren worden.

Deze tijd zorgt voor veel Bombarie. Met het thema, Bombarie, willen wij uitdragen én meegeven dat deze drukte juist positief moet worden ervaren. We moeten namelijk ook van deze korte studententijd genieten. In dit Lustrumjaar vieren wij het honderdentwintigjarige bestaan van de U.V.S.V./N.V.V.S.U. en staan we stil bij deze mooie, korte tijd. De U.V.S.V./N.V.V.S.U. is de énige ongemengde studenten vereniging van Nederland en staat al honderdentwintig jaar op eigen kracht. Laat je gaan en laad je op om de volgende fase in ons leven vol positieve energie in te stappen. Geheel op eigen kracht.